"The camera can photograph thought" - Dirk Boqarde.

By: Zuril ZRL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
... White Flowers ....

[1]
[2]
[3]


...Semua gambar diambil pada waktu dan tempat yang berbeza...


Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
... Day By Day ...

cerah
mendung..
...Macam itulah juga kehidupan kita. Sekejap "cerah". Sekejap "mendung".
Kadangkala kita sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengahari.
Tapi, mendung tak bererti hujan. Apapun, sediakan payung sebelum hujan. ...


Tuesday, 15-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
... 1.24PM ...

 
personal fav
" If I accept the sunshine and warmth,
then I must also accept the thunder and lightning "
~ Kahlil Gibran



p/s : Tatau la kenapa, memang suka amik pic pokok ni. Kalau tak silap, namanya pokok ketapang.
Rasa macam pokok ni ada "seni" tersendiri la. Suka sangat tengok daun pokok tu dipanah cahaya
matahari.


Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
... Hidup Biar Sedap! ...

mocha latte
:D
....Alangkah sedapnya makan aiskrim, di waktu matahari tegak di atas kepala.
Apatah lagi kalau orang yang belanja....


Tuesday, 8-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
... Pizza Hut ...

 
 
my nephew, sehingga menjilat jari. fuhh..
Saya tak suka makan pizza. Tu sebab takde gambar pizza.
(Tapi hot choc kat Pizza Hut, saya suka).

Kalau nak gi makan kat fast food restaurant, Pizza Hut maybe jadi pilihan terakhir laaa...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net