"The camera can photograph thought" - Dirk Boqarde.

By: Zuril ZRL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Apr-2006 19:43 Email | Share | | Bookmark
... Sinaran Mentari Menyinari ...

 


5 Januari, 6.13PM


Tuesday, 21-Mar-2006 15:07 Email | Share | | Bookmark
... Selepas Hujan...

 


...kabut tipis pun turun pelan-pelan di lembah kasih
lembah mandalawangi
kau dan aku tegak berdiri melihat hutan-hutan yg menjadi suram
meresapi belaian angin yg menjadi dingin...

[ Puisi Cahaya Bulan - Nicolas Saputra, OST Gie ]

Oh, mengapakah terasa malas betul nak update fp ni.


Wednesday, 22-Feb-2006 03:33 Email | Share | | Bookmark
... Fireworks ...

 
 


Pic fireworks dari 10th floor.


Thursday, 9-Feb-2006 20:36 Email | Share | | Bookmark
...London Bus & Taxi...

 
 
 


Nak pergi London, dan shot pic "red bus" + "black cab" yang real punya, entahkan bila. Ini je la yang mampu buat masa ni.


Saturday, 4-Feb-2006 04:58 Email | Share | | Bookmark
... Crispy Crisp? ...

 
 


Entah kenapa, tiba-tiba saya rasa macam nak makan cornflakes...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net